Bemutatkozás
Bel-budai lokáció
Magas presztízsű környék
Minden szolgáltatás karnyújtásnyira
Kitűnő közlekedés

Elhelyezkedés

Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ

Kiváló elhelyezkedés, egyszerű és gyors megközelíthetőség

A Csalogány 43 projektünk Budapest I. és II. kerületének határán, a Széna tér szomszédságában, a Csalogány utca és Erőd utca sarkán épül. A környék magas presztízse és az egyedülállóan jó tömegközlekedés igazi gyöngyszemmé teszi a társasházat.

Amellett, hogy a többfunkciós épület Buda egyik legnagyobb és legfrekventáltabb terének, a Széll Kálmán térnek a közvetlen közelében épül, mind a történelmi városrészek, mind Pest belvárosa könnyen és gyorsan megközelíthető, emellett számos bevásárlási lehetőség és szolgáltatás helyben is megtalálható.

A gyalogosan pár perc alatt elérhető Mammut bevásárlóközpont, a Fény utca piac, vagy a Batthyány téri vásárcsarnok közelsége teljes körűen kielégíti minden itt lakó vásárlási és szórakozási igényeit, de ha ez nem lenne elég, a társasház földszintjén egy egyedi megjelenésű LIDL élelmiszerboltot is építünk.

A kisgyermekesek számára a közelben megtalálható bölcsőde, óvoda és általános iskola biztosítja a tanulási lehetőséget, a gyermek- és felnőtt orvosi rendelő is pár perc sétával elérhető.

A projekt közvetlen közelében található Széna térről, illetve kb. 5 perc sétával elérhető Széll Kálmán térről a város számos pontja pillanatok alatt elérhető, ahonnan akár felszíni akár felszín alatti tömegközlekedési eszközök garmadája áll a rendelkezésre. A gyalog mintegy 10 percre található Batthyány térről a HÉV-en kívül szintén számos a várost átszelő busz- és villamosjárat megállója található.

Kérjen visszahívást!

Kérdése van? Infoline:

Munkanapokon 10.00-18.00-ig.
 
Bevásárlás
Bank
Étterem
Óvoda, bölcsöde
Iskola
Gyógyszertár
Posta
Metró
Tömegközlekedés
Nevezetesség