Bemutatkozás
A város legjobb lokációja
Megújuló és folyamatosan fejlődő környezet
Buda csomópontja
Kulturális központ és pihenőhely

Környezet

Millenáris

Egyedülálló környezet, megújuló városrész

A környéken sem az elmúlt években, sem manapság nem jellemzőek a lakóingatlan fejlesztések, amelynek az az oka, hogy kevés a rendelkezésre álló építési telek. Éppen ez teszi egyedivé a projektet, amely mintegy hiánypótló termékként a város egyik legjobb lokációjában, egy átalakuló, megújuló, fejlődő környezetben örök értékűvé teszi az itt megépülő lakásokat.

2016-ban befejeződött Buda legforgalmasabb csomópontjának, a Széll Kálmán tér rekonstrukciója, amely megújult modern arculatával letisztulttá, átláthatóvá, tömegközlekedését tekintve pedig egyszerűbbé tette több évtizede magára hagyott teret.

A közvetlen közelben lévő Millenáris Budapest és Európa jelentős kulturális és életmódbeli értékeit bemutató – közérdekű és üzleti rendezvényekre is alkalmas – kulturális központja a családosok, fiatalok és idősek közkedvelt pihenőhelye.

2016-ban megkezdődött a Millenáris Park bővítése a lebontott Ganz gyár területén, melynek keretében egy 500 férőhelyes kétszintes mélygarázs és egy 2,5 hektáros, több száz lombos fával, dús zöld növényzettel, padokkal, játszótérrel és jelentős vízfelülettel telepített pihenőpark épül meg várhatóan 2017 második felére.

Fény utcai piac

Kérjen visszahívást!

Kérdése van? Infoline:

Munkanapokon 10.00-18.00-ig.