Bemutatkozás
99 budai luxuslakás
Változatos alaprajzú presztízs otthonok
Korszerű építészeti megoldások
Saját parkoló
Alacsony fenntartási költségek

Csalogány 43

A kép illusztráció.

Magas műszaki tartalom, 99 egyedi luxuslakás

A gondos tervezői munka által a többfunkciós épület különleges homlokzata meghatározó lesz a környéken. Az elkészült tervek alapján 99 db lakás kerül megépítésre. A lakók kényelmének érdekében az épület földszintjén egy nagy LIDL áruház, e fölött, az első emelet egészén, illetve a második emelet egy részén - a lakásoktól függetlenül megközelíthető - irodák kerülnek kialakításra.

Az „U” alakú épületben 44-142 m2 közötti, nagy erkélyes, változatos alaprajzi elrendezésű, kényelmes lakások várják lakóikat.

A kulcsrakész állapotban megvalósuló, hatékony alaprajzi elrendezésű lakások nagy része két- és három szobás, 50-80 m2 közötti alapterületű lesz, de annak érdekében, hogy minden vevői igényt kielégíthessünk, választhatóak lesznek tekintélyes alapterületű négy- és ötszobás lakások is.

A legfelső emeleten nagy tetőteraszos penthouse lakások épülnek. Az épületben két lépcsőház kerül kialakításra, melyekben gyorsliftek szállítják az utasokat az emeletek között.

A gépkocsik elhelyezése mélygarázsban lesz biztosított, illetve ugyanitt kerülnek kialakításra az átlagosan 3 m2 közötti területű tárolók is.

A kép illusztráció.

A kép illusztráció.

Jövőbe mutató műszaki megoldások

  • különleges, egyedi külső megjelenés
  • tágas, élhető terek: a lakásokat úgy terveztük meg, hogy a kialakított helyiségek tudatos kialakításával, optimális tájolásával ideális otthont teremtsenek a leendő lakóknak.
  • nincs szükség klímára: a lakásokban padlófűtés- és mennyezet hűtés-fűtés kerül kiépítésre, biztosítva ezzel az otthonok téli-nyári temperálását.
  • a lakásokban lévő szobák többségének hőmérséklete egyedileg temperálható
  • megújuló energia: A fűtés-hűtés-melegvíz ellátásról modern és gazdaságos hőszivattyúk gondoskodnak.
  • alacsony fenntartási költség: az épület kiváló hőtechnikai értékkel bír, így a fenntartási költségek alacsonyan tarthatóak.

Kérjen visszahívást!

Kérdése van? Infoline:

Munkanapokon 10.00-18.00-ig.